Om het beoogde doel van de website te kunnen bereiken zal er eerst in kaart worden gebracht wat de wensen en ideeŽn van de klant zijn en wat de functie van de website wordt. Wat aan de orde komt zijn vragen zoals; wat is het doel, wat is de doelgroep, wat is de missie en visie. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de marktpositie van de klant.

Voorstel

In de fase die daarop volgt zal er een voorstel worden gedaan voor de indeling, navigatie en structuur. Ondersteund door een eerste (concept) ontwerp om de beoogde uitstraling van de website een beeld te geven. Een eventueel aanwezige huisstijl zal hier (mits gewenst) natuurlijk in worden meegenomen.
Als er een overeenstemming is over het plan zal het voorstel verder worden uitgewerkt. Na goedkeuring van het uiteindelijke ontwerp zal er worden gestart met de feitelijke bouw van de website.

Het bouwen en zoekmachine vriendelijk maken

De website wordt zoekmachine geoptimaliseerd. Uitgangspunt daarbij is, hoe minder poespas, hoe gebruiksvriendelijker en ook zoekmachine vriendelijker de website is. Er zal gebruik worden gemaakt van de laatste webtechnologieŽn en de website zal voldoen aan de W3C webstandaarden.

Of u nu een nieuwe website wilt of u huidige website wilt laten updaten, voor beiden kunt u terecht bij Sunshine Webdesign.

© Sunshine Webdesign • info@sunshinewebdesign.eu • +31 (0)6 24 82 37 66 • Amsterdam • Nederland